Ocena:
5/5 | 1 głosów
Pompy samozasysające o konstrukcji zapobiegającej sedymentacji pompowanego medium.
Pompa śrubowa WANGEN HYLINE została zaprojektowana przez WANGEN PUMPEN tak, aby zapewnić optymalną wydajność i niezawodność działania. Projekt WANGEN HYLINE
został wdrożony zgodnie z rygorystycznymi dyrektywami GMP (Dobrej Praktyki Wytwarzania), które odgrywają coraz ważniejszą rolę w sektorach: spożywczym, farmaceutycznym i kosmetycznym. W tym celu, jak zwykle w przypadku WANGEN PUMPEN, szczególną wagę przywiązuje się do jakości - a to oznacza żywotność.
Spis treści:
Charakterystyka - pompy śrubowe HYLINE
Pompy higieniczne HYLINE - aplikacje i media
Dane techniczne
Charakterystyka - pompy śrubowe HYLINE
Najważniejsze cechy:
- elastyczne i bezobsługowe złącze pokryte elastomerem,
- konstrukcja wału o stałej średnicy zapobiegająca sedymentacji pompowanego medium,
- duży wybór uszczelnień wału jednostronnego i dwustronnego działania, takich jak uszczelnienia hermetyczne, uszczelnienia jednostronnego działania z mieszkiem elastomerowym lub uszczelnienia dławnicowe.
- inteligentna konstrukcja niewymagająca dodatkowych uszczelnień w komorze produktu,
- łatwy demontaż pompy.
Pompy higieniczne HYLINE - aplikacje i media
- produkty mleczne, takie jak masło, margaryna, mleko, jogurt, ser topiony
- napoje, takie jak sok owocowy, piwo,
- wyroby cukiernicze, takie jak czekolada, cukier płynny, marcepan, masa waflowa, masa fondantowa lub polewy,
- musztarda, ketchup, majonez, sos sojowy lub przecier pomidorowy,
- pasty,
- miód, karmel lub żelatyna,
- lody, dżem,
- karma dla zwierząt,
- kosmetyki, takie jak szampon, krem do twarzy lub mydło,
- produkty farmaceutyczne.







